24 november 2010

Akartok nálam játszani?

Már rég óta szerettem volna egy kis játékot, itt nálam, de valahogy sosem jött össze. Karácsony előtt még belefér, ezért ha szeretnétek a süni tűpárnát, JÁTSZATOK velem-nálam!
Játékszabály nagyon egyszerű: hagyj itt egy bejegyzést, és ezt a felhívást tedd ki a Te oldaladra. Tudom, még kevesen olvasnak engem, de a cél, hogy minél többen idetaláljanak. 
Ha még nincs blogod, akkor (itt az ideje létrehozni egyet) ajánlj valakinek, írj egy bejegyzést valakinél, amiben erre a játékra hivatkozol, másold be oda ezt: http://ancsika-gondolatai.blogspot.com/2010/11/akartok-nalam-jatszani.html   ,  így az illető, ill. a bejegyzést olvasók idetalálhatnak, ha akarnak játszani.
Ne felejtsetek el egy oldalcímet hagyni nekem a bejegyzésben, mert gyorsabb, ha nem kell keresgélnem hová tettétek ki a felhívást! Köszönöm!
Határidő: két hét, december O8-a, szerda éjfél. Utána sorsolok, és a nyertesnek elpostázom a sünit.
Süniről: a magam alkotta sablonból született, feje pamut-textil, teste polár, sok-sok tüsivel. Kapott két kis lábat előre, hogy ne billegjen, mert olyan pufi, hogy felborulna, ha nem kapaszkodna. Vatelinnel van bélelve.

Rózsaszínű zsepitartó...

Ígértem ezt a feltöltést, az én babás zsepitartómról, készült részletes fényképes leírás is arról, hogy én hogyan varrok meg ilyet, de azt később tenném fel, mert most tul.képpen ágyban fekszem és nyögök a derekam miatt (de nem bírtam ki, hogy ide ne kússzak a géphez :-))
Érdekel egyáltalán valakit a leírás? hisz ez olyan egyszerű varrnivaló, hogy hihetetlen. Persze 2-3 éve nekem is feladat volt, rá kellett jönnöm a mikéntjére, főleg a helyes méret megtalálása jelentett gondot, és nem találtam szabásmintát, leírást. Ha kell valakinek, feltöltöm. (sokat besz, írok)
Szóval asztali, táskai zsepitartóim:

18 november 2010

Befejeztem!

Kész vagyok, a naptárral. Amit egy kedves vásárlóm külön kérésére varrtam. Olyan jól elszöszöltem vele, most hiányzik az éjszakába nyúló molyolás. Na, van mit csinálnom! Nem unatkozom, de ez a naptárkészítés kikapcsolódás volt. Másikat kell csinálnom!

Játék!

na nem nálam, hanem Csipkerózsikánál! Választhatsz ajándékot is! Gyertek-gyertek!

15 november 2010

Telefon-ruha

néhány telcsitok, béléssel, pici akasztóval. Hogy mi lesz a sorsuk még nem tudom, vagy elajándékozom a terebélyes családomban, vagy haszon céljából eladom :-)
No, ezt is kipróbáltam!Jó volt, mert annyi variációban készíthető, hogy csak na...Alig bírtam abbahagyni. Legközelebb élénkebb színvariációkat varrok!

12 november 2010

Adventre

készül egy csöppke pici lánynak ez a naptár. Hát...Nem igazán tudom eldönteni, hogy jó vagy sem, talán túl sok a ránc, a sok hófúvás miatt :-), de lehet, hogy ez benne a pláne. Emiatt olyan fura az egész, még alszom rá egyet-kettőt, hátha javul. A látásom. 
És csak megjegyzem, még nincs kész, még nincs a Mikinek cipője, se szeme, a zsákok a varrodában, és még ezer apróság, ami menet közben eszembe jut....
No, igen! és még sosem varrtam ilyet, de élvezem :-D 

03 november 2010

....és időnként változtatok a blog-kinézetemen, untam a régit. Ez most illik a lelkemhez.

Ismét egy kocka, nem a
szokott anyagból,







megrendelésre, ezeken a gyerkőc tanulhatja a 
patent, gomb, francia 

kapocs, cipzár 
használatát, és 
masnikötést, 
cipőfűzést



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...