17 április 2011

Bemutatom új munkatársam:

 Janome 2160 DC, 59 nyelven tud, egyelőre jól megértjük egymást, és ajándékként kaptam szüleimtől (Húsvét, szüli-névnap, Karácsony címén),
ezeket alkottam vele:
a megszokott oktatókockám, nagyon gyorsan elkészült ;-)

egy bőrtalpú a kicsi fiamnak - mert gyorsan nő a praclija

a sapkát is az új géppel varrtam
A sapi szabásmintáját (amit magam hoztam össze, bocsi) hamarost feltöltöm, amint lesz egy kis időm, hátha jól jön még valakinek :-)))
No és ez a látvány fogadott ma reggel:

az én kis mirtuszom (viaszvirágom),

9 ilyen virágcsomó bódító illattal! Hát nem szép?

11 április 2011

Már bizti unjátok

de megint cipőt varrtam. Drapp szín farmerből, és pihe-puha hasított bőrkéből van a talpija. És hímeztem rá szalaggal, mert már olyan régen szalaghímeztem...no és a talpát kézzel pelenkaöltöttem, mert géppel nem sikerült volna szépre.
Kapható itt.

07 április 2011

megtaláltam

azt az anyagot, amit már fél évvel ezelőtt sem lehetett kapni. No nem az a sárga alapon tüneményes állatkafigurák, amit a segítségetekkel próbáltam felkutatni! Nem az! Ez az anyag annak az elődje, és már meg sem próbáltam keresni, mert több méterárus ismim is állította, hogy sajna ezt már nem gyártják.
No és akkor tegnap elmentem egy közeli méteráruba, aminek a létezéséről sem tudtam (de hála Andicseknek!) és a zsúfolt polcok mélyén ráleltem a kedvencemre!!! Majom nem örül úgy a farkának, mint én ennek az anyagnak :-)))
Fel is tankoltam belőle rendesen, mert itt is csak véletlenségből maradt, olyan elfekfő-féle, úgysemkell senkinek, és nemislátjasenki anyag. Szóval van miből megint oktató-kockát gyártanom, és megrendelés is van, haleluja!

05 április 2011

Csipkerózsikától kaptam ma egy linket, jó kis cipisablonokkal.... háááááááááát nem bírtam ki, hogy rögvest ne próbáljak ki egyet, csak így egyszerűen, minden felesleges hímzés nélkül.
Köszönöm Csipke! Ez egy jó kis sablon, eltettem :-D






És szintén Csipkénél JÁTÉK van!!!
 ezt a neszit nyerhetitek nála








03 április 2011

Díjat kaptam!




Borgától, köszönettel veszem, és bocsánat érte, de nem adnám tovább, inkább kiteszem az odalsávomba, mint versenyző a serleget.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...