09 június 2011

Képek a hétköznapokból

májusban Dobogókőre másztunk

szüleimnél családi találka volt - kb. 130 fővel

a buli közepén már 25 autó állt az udvaron

részlet a tömegből

részlet rólunk - Dávid és én

hétköznap: a kicsi és a nagy - Dávid + Liza

újabb ajtótábla félkészen - sorozatgyártok!

a magam örömére - egyszerű fehér blúz, mert megérdemlem :-)

és mert nincs fehér blúzom - szégyen! de tudjátok a suszternek is....
Momentán pediglen bőrcipit varrok a totyogókorúnak, rohamosan nő a lába! Jövőhéten pedig kiveszik anyósom szörnyűséges külső fémrögzítőit a lábából, és remélem könnyebb lesz az élete, meg az enyém,miénk is :-)

02 június 2011

Helyzetjelentés

és a helyzet az, hogy lassan két hónapja ápolom anyósomat, aki velünk szemben lakik, ezért én vagyok a közeli segítség. Egy baleset kapcsán fekvő beteg lett - se fürdőkád, se WC-használat, se főzés, se mozgás, gyakorlatilag el kell látni, mint egy babát. Kötözni kell a sebeit, ágytálazni, mosdatni, főzni-mosni rá, és még az injekciózás is!!! És erre én vagyok a legmobilabb ember - ugye, így szemben lakva :-).
Szóval kevéske az időm, megint (lesz valaha annyi, hogy a saját dolgaimmal foglalkozhassak?), de azért varrtam, hímeztem - majd mutatom valamikor.
 és még a Meskáról is megfeledkeztem, és mivel elfelejtettem befizetni a számlát, a citromailre pedig nem érkezett meg a felszólítás (a citromról nagyon megvan a véleményem :-(((), ezért a boltom is parkolóra került. Ezt mondjuk nem is bánom, úgy is változtatni szeretnék az arculatán, egy kicsit fel is kell töltenem termékkel.....majd...egyszer az is sorra kerül!
Szóval, most ez van.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...