28 szeptember 2011

Dolgoztam is :-D

rendelések kipipálva egyelőre...

Elkészült

a játékomra az az üdvözőtábla, amit megnyerhetsz, ha ezt választottad. Most így néz ki, rákerül még egy akasztó, kap hátlapot, merevítést és az üdvözlő szöveget, amit majd TE választasz meg és én hímzek rá :-)))

24 szeptember 2011

Aki jelentkezett a játékra,

és aki még nem - és főleg az - nem maradt le semmiről! Mivel egyszerűen el vagyok havazva, ezért a jelentkezés határidejét átteszem október 01-jére (addigra remélem megtalálom magam :-))
itt jelentkezhetsz,  ha még nem tetted meg.
Sorsolni 02-án fogok!

11 szeptember 2011

Olyan csend van...

sehol senki, akit hívok, nem veszi fel, 5 napja küzdök, hogy a Meskán észrevetessem magam egy eladóval, aki elkészíthetné amit szeretnék, de nem veszi észre az üzeneteimet, pedig OTT VAN! Folyamatosan töltekezik, elad az üziket meg észre sem veszi. Egy megrendelőm eltünt....egy másik szintén, akinek anyagot is rendeltem az általa megálmodott manóhoz. ezért csalódott vagyok nagyon-nagyon, tudom én, hogy vége a nyárnak, suli, ovi, meló meg minden - én ne tudnám? De akkor is! Hová lett Mindenki?!
Mivel így "elárvultam" bosszúból cipőt varrtam, íme:
Tiszta szarvasbőr, gyapjúfilc bélés, kézzel varrás (nem mindenhol), meg minden.
De ha ennek a cipinek a megrendelője is eltünik........akkor felmondok!

07 szeptember 2011

Elhatalmasodott rajtam


a cipőmánia! Megint! Úgyhogy kikapcsolódásként rittyentettem ezeket a topikat. Nem tehetek róla, imádom őket!!!
Most nem dugtam el a varrást, mint eddig, amikor is becsentem a bélés alá és elvileg így rejtett varratokat kaptam, kicsit macerásabb, de szebb is a végeredmény. Most viszont kíváncsi vagyok másoknak hogy tetszik így. Leszögezem, hogy varrat ide-oda, kellemesen puha belül az egész pipő. Persze érdekelne egy babóca véleménye is :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...