24 február 2013

Próbababát keresek!

Tényleg!
Igazi pici babát, aki tesztelné nekem a képen látható polárból készült szettet.
Mivel sem a családban, sem a környezetemben nincs aprócska, ezért gondoltam keresek :)
A lényege a dolognak, hogy magam terveztem ezt a szettet, némi személyes tapasztalat, némi méricskélés alapján, de mielőtt értékesítésbe fognék, mindenképpen ki kell próbálnom mennyire hordható ez a kis kardigán, sapka, cipőcske.
A szett mérete: nagyjából 56-os méret, méretei alapján kb. 1-2 hónapos korig használható (hivatalosan ez a legkisebb újszülött méret, de az én fiam pl. 3 hónaposan volt ekkora, tömör gyönyör!) a sapi 33 cm-es fejkörfogatra készült, a cipi talpa 9 cm-es. Némi hirtelen jött ötlet alapján szalaghímeztem rá itt-ott. Hordhatja kisfiú, kislány is! További adatokat és képeket e-mailben elküldöm az első olyan jelentkezőnek, aki hajlandó a babájával modellem lenni :)
A postázást - mármint a költségeit - vállalom, de csak itt határon belül(ne haragudjatok, de nagyon drága külföldre postázni)!
Cserébe annyit kérek, hogy megoszd velem a használat során szerzett tapasztalataidat, és néhány kérdésemre a termékkel kapcsolatosan válaszolj, esetleg képeket küldesz, amit megtartok magamnak, nem fogom kiadni őket :)), természetesen.
Szóval erről lenne szó:
Várom a bátrak jelentkezését: haniko974@gmail.com címre.
Nagyon köszönöm a segítséget előre is!

22 február 2013

14 február 2013

Ha még nem

nyitottál boltot, akkor azért, ha meg már van, akkor azért nézd meg a Breslo-t!
Még indulóban van, de nekem máris tetszik, jobban mint a Meska. Talán, mert itt nyitott alkotó közösség van, lehet ismerkedni (fórum), az adminok kedvesek és segítőkészek, te szabod meg, mit, hogyan árulsz, nyilvánosan kiírhatod az elérhetőségeidet, és nem utolsó sorban: ingyenes. 
Ismerkedjetek vele, ajánlom magamat!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...